ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Ανακαινίσεις γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων και οικιών.

Services

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρία PRIMET έχει ολοκληρώσει την ανακαίνιση και διακόσμιση σε επιχειρήσεις εστίασης φαγητού, διασκέδασης, υποδημάτων καθώς και εταιριών με διάφορες άλλες δραστηριότητες

ΕΓΓΥΗΣΗ PRIMET

Services

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων και οικιών.

ΕΓΓΥΗΣΗ PRIMET

Services

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΣ.ΕΞ. ΧΩΡΩΝ

Με ευρηματικότητα και καλαισθησία στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων η εταιρία PRIMET δίνει μία μοναδικά ξεχωριστή εικόνα στον χώρο κάθε επιχείρισης ή οικίας

ΕΓΓΥΗΣΗ PRIMET

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

οι ψευδοροφές, οι γυψοσανίδες, τα γύψινα, τα δομικά υλικά αλλά και τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι μέρος της δουλειάς μας.

Services

ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

H εταιρία PRIMET ειδικεύεται από το 1984, στην κατασκευή μεταλλικών συστημάτων ψευδοροφής - ειδικών κατασκευών οροφής, καθώς και φωτιστικών σωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Services

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Η εταιρία PRIMET αναλαμβάνει όλα τα ειδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας όπως: ψευδοροφές, χωρίσματα, κατασκευές τσιμεντοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, διαμορφώσεις χώρων, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, πυροπροστασίες.

Services

ΓΥΨΙΝΑ

Η εταιρία PRIMET σήμερα βρίσκεται στην κορυφή στις γύψινες διακοσμήσεις. Ατέλειωτες δημιουργίες γύψινων κατασκευών με δικά μας σχέδια, μοντέρνα και κλασικά, γύψινα σκαλιστά, γύψινοι θόλοι, γύψινες απλίκες φωτισμού όλα τοποθετημένα με πολύ μεράκι και αγάπη για τις γύψινες διακοσμήσεις, αποδεικνύουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Services

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η εταιρία PRIMET χρησιμοποιεί τα πλέον επώνυμα δομικά υλικά και εγγυάται για την αρτιότερη κατασκευή και αντοχή στο χρόνο συνδυάζοντας την φαντασία στην σχεδίαση και την ικανότητα υλοποίησης κάθε έργου, σε κάθε είδους κατασκευή.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στην PRIMET κάθε δουλειά είναι ξεχωριστή. Δημιουργούμε μοναδικές λύσεις για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας ο επαγγελματισμός είναι η βάση στην καθιέρωση της εταιρίας μας ως μία από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κάθε εργασία μας έχει γνώμονα τη σημασία στη λεπτομέρεια για να υπάρξει το καλύτερο δυνατότερο αποτέλεσμα ώστε να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης μας.

Ας φτιάξουμε ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ή ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κάθε εργασία μας έχει γνώμονα τη σημασία στη λεπτομέρεια για να υπάρξει το καλύτερο δυνατότερο αποτέλεσμα